Postersessie NHR Symposium

Naast aandacht voor kwaliteit wordt op het NHR Symposium 2023 staat wetenschappelijk onderzoek ook centraal in een deel van het programma. Als onderdeel daarvan is er ruimte voor een postersessie voor . Voor de invulling hiervan worden de onderzoekers gevraagd die gebruik maken van de NHR registraties en nu bezig zijn met hun onderzoek of wacht op publicatie.

De posters worden geplaatst in de foyer, waar deelnemers aan het symposium tijdens de ontvangst, pauze en afsluitende borrel met de aanwezige onderzoekers in gesprek kunnen gaan.

Inzendingen

Betrokken onderzoekers worden gevraagd hun poster tijdig in te sturen. Zodra de eerste voorbeelden beschikbaar zijn, vindt u hier deze voorbeelden, met de naam van de onderzoekers aanwezig tijdens het symposium.

Deelnemen

Bent u betrokken bij een lopend onderzoek welke gebruik maakt van data uit de NHR registraties? De contactpersoon van uw onderzoek heeft daarover bericht gehad namens NHR Wetenschap. Via die weg wordt gevraagd om de inhoud aan een poster toe te voegen en deze tijdig aan te leveren, plus het verzoek om met minimaal een betrokkene aanwezig te zijn tijdens het symposium om in gesprek te kunnen gaan over het onderzoek met de aanwezigen.

  • Standaard format
    Voor de posters is een sjabloon beschikbaar zodat elke poster dezelfde kleuren en opzet heeft, passend bij het NHR Symposium. U hoeft hierop alleen informatie in te vullen zoals samenvatting met onderzoeksopzet en (voorlopige) resultaten. In dit format staat meer uitleg over kleuren en lettertype.
  • Printen & plaatsing
    Het printen en plaatsen van de posters wordt door de NHR verzorgd. De poster wordt op A0 formaat opgehangen in de foyer tijdens het symposium, en indien u toestemming geeft, ook gebruikt om het Symposium meer aandacht geven zoals op LinkedIn. Dit kunt u aangeven bij het aanleveren van de poster.
Download het poster format icon-download Created with Sketch.
Voorbeeld poster wetenschappelijk onderzoek