Vacature: Officemanager (24/36 uur)

De deadline voor inzenden is verstreken:
Reageren is niet meer mogelijk.

Wil jij graag bijdragen aan de bewaking en verbetering van kwaliteit van zorg voor hartpatiënten?
Ben jij een duizendpoot die graag werkt in een gedreven, kleine organisatie?
Vind jij het een uitdaging om grote projecten te ondersteunen als management assistente?
Vind jij het leuk om een team te ondersteunen op allerlei vlakken?
Wil je graag een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is?

 Dan is de functie officemanager iets voor jou!

 • Type functie: Parttime of fulltime / 24 tot  36  uur per week,
  in overleg vast te stellen
 • Werk- en denkniveau: MBO (+)
 • Locatie: Utrecht of Eindhoven naar voorkeur,
  met de bereidheid incidenteel naar de andere locatie te reizen

Als officemanager ben je een onmisbare schakel in ons werkproces. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze contactpersonen in de ziekenhuizen (projectleiders, datamanagers en artsen) en ondersteunt landelijke projecten welke in samenwerking met onder andere de Hartstichting, Harteraad en DCVA worden uitgevoerd.

Je verricht administratieve en organisatorische werkzaamheden, en je bent de rechterhand voor het team en assisteert hen bijv. bij het maken van afspraken met de diverse gremia, een hotel- of zaalreservering. Verder zorg jij voor alle facilitaire zaken en attenties en ondersteun je de organisatie bij het jaarlijks symposium.
Je werkzaamheden verricht je vanuit Utrecht of Eindhoven, waarbij je een deel van de tijd thuis kan werken en zelf kan kiezen welke primaire standplaats jouw voorkeur heeft.

Functie-eisen en competenties

De office manager heeft als kenmerken:

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau, met een secretariële opleiding en twee jaar relevante en recente werkervaring
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend
 • Je draait je hand niet om voor Word, Excel, PowerPoint, Outlook
 • Je hebt ervaring met het plannen van complexe afspraken
 • Je werkt zelfstandig
 • Je bent dienstverlenend, klantgericht, accuraat, integer, stressbestendig en continu gericht op verbeteren
 • Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Deze uren zijn indien gewenst te verrichten tijdens schooltijden. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. De NHR houdt in grote lijnen de CAO Ziekenhuizen aan. Deze functie is ingeschaald in FG 45 en het salaris ligt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen €2500,00 en €3400,00 bij een fulltime dienstverband.

Organisatie / bedrijfsprofiel

De Nederlandse Hart Registratie, stelt zich tot doel om bij te dragen aan de kwaliteitsbewaking en –bevordering in de hartzorg in Nederland.

De NHR kent drie primaire processen.
Ten eerste het registratie-proces. Binnen dit proces wordt uitvoering gegeven aan kwalitatief hoogwaardige registraties met landelijke dekking voor diverse hartziekten en behandelingen aan het hart. In registratiecommissies komen artsen uit de ziekenhuizen bijeen om variabelensets te bepalen, definities vast te stellen, analyses van de data te bespreken en waar mogelijk van elkaar te leren.
Ten tweede het proces wetenschappelijk onderzoek. De beschikbare data kunnen onder voorwaarden beschikbaar gesteld worden om onderzoeksvragen beantwoord te krijgen.
Ten derde het proces innovatie, waarbinnen nieuwe toepassingen van de data worden ontworpen en samen met ziekenhuizen worden geïmplementeerd. Binnen dit laatste proces valt ook het nationaal en internationaal gewaardeerde Value Based Healthcare programma van de NHR, waarbinnen onder andere nieuwe modellen voor de zorginkoop worden ontwikkeld en naast uitkomsten ook kosten van zorg gemeten worden.

De deadline voor inzenden is verstreken:
Reageren is niet meer mogelijk.