NHR Symposium 2023:
“Passende Hartzorg”

Save the date: Vrijdag 16 juni 2023, 13.00 – 16.30 uur, regio Utrecht

 

Op vrijdag 16 juni 2023 vind het jaarlijkse NHR Symposium plaats. De locatie is in regio Utrecht en volgt spoedig. Als eerste op de hoogte zijn van het programma van het Symposium 2023? Schrijf u nu in voor de nieuwbrief of volg NHR op LinkedIn.

NHR op LinkedIn

Programma

Het programma bestaat uit twee blokken met elk een keynote en een paneldiscussie. De sprekers en panelleden worden snel bekend gemaakt. Daarnaast is er alle ruimte om te netwerken en ontmoeten.

Kwaliteit & verbeterprocessen

In het eerste blok staat kwaliteit centraal en is er aandacht hoe verbeterprocessen ingezet kunnen worden om verder te blijven verbeteren. Dit onderdeel gaat onder andere in op de vraag hoe kwaliteitsinformatie ingezet kan worden bij het werken aan verbeterdoelen en het opzetten van verbeterprocessen.

Wetenschappelijk onderzoek

In het tweede blok staat wetenschappelijk onderzoek centraal. Met een keynote en paneldiscussie met experts uit de hartzorg in Nederland krijgt u een beeld hoe zij data die beschikbaar zijn binnen de NHR gebruiken voor kwaliteitsverbetering en wetenschappelijk onderzoek.

Accreditatiepunten: Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVVC, NVT en NVHVV.