Postersessie NHR Symposium

Op het NHR Symposium 2024 krijgt wetenschappelijk onderzoek veel ruimte in het programma. Als onderdeel daarvan: een postersessie. Voor de invulling hiervan worden de onderzoekers gevraagd die gebruik maken van data uit één van de kwaliteitsregistraties die gefaciliteerd worden door de NHR, en nu bezig zijn met hun onderzoek of wachten op publicatie.

De posters worden geplaatst in de foyer, waar deelnemers aan het symposium tijdens de ontvangst, pauze en afsluitende borrel met de aanwezige onderzoekers in gesprek kunnen gaan. Ook zorgt de NHR voor online zichtbaarheid: inzendingen worden geplaatst op een Padlet en in overleg op LinkedIn.

Inzendingen

Betrokken onderzoekers worden gevraagd hun poster tijdig in te sturen. Zodra de eerste voorbeelden beschikbaar zijn, vindt u hier deze voorbeelden, met de naam van de onderzoekers aanwezig tijdens het symposium.

Deelnemen

Bent u betrokken bij een lopend onderzoek welke gebruik maakt van data uit de NHR registraties? De contactpersoon van uw onderzoek ontvangt daarover bericht namens NHR Wetenschap.

Praktische informatie

  • Uw poster mag in de huisstijl van uw eigen organisatie. Ook is een kant en klaar sjabloon in NHR opmaak beschikbaar om uw (voorlopige) onderzoeksresultaten te presenteren.
  • Geef in elk geval duidelijk aan welke data uit welke NHR registratie is gebruikt.
  • Formaat A0, lever bij voorkeur in PDF aan.
  • Deadline voor aanleveren poster: 15 mei.
    Op deze manier heeft de NHR tijd genoeg om de opmaak te controleren en eventueel te vragen voor een aanvulling.

De poster wordt:

  • opgehangen in de foyer tijdens het symposium
  • geplaatst op een Padlet
  • in overleg ook op LinkedIn gedeeld.
Download het poster format NHR icon-download Created with Sketch.
Voorbeeld poster wetenschappelijk onderzoek